Samarbetspartners

Zalex Health

Beskrivning: Massage & Personlig Träning

Adress: Såggatan 8, 41458 Göteborg

Telefon: [+4672 20 26 865]

Hemsida: www.zalexhealth.se

NORDIC WELLNESS

Beskrivning:  Gym och Träning

Adress: Såggatan 8, 41458 Göteborg

Telefon: [+4610-155 52 56]

Hemsida: www.NordicWellness.se

Vill du bli samarbetspartner?

Jag tror att vi är en helhet av många delar så jag söker alltid trevliga samarbetspartners.

Använd mitt formulär om du vill samarbeta så återkommer jag så snart jag kan.
 

Referenser

Mental Träning & Coaching, Enskilt. 
Mental Träning & Coaching, Föreläsningar
Mental Träning & Coaching, Grupp. 
Tack, Anna för god coachning under försäsongen. Efter att vi träffats regelbundet under ett flertal veckor känner sig Emma nu lugnare och tryggare vilket hjälper henne enormt mycket i sin sport då det hänger mycket på att skapa trygghet tillsammans med sin häst. Anna har på ett pedagogiskt och avslappnat sätt lett Emma till nya insikter om sig själv och sitt agerande vilket hon kommer att ha stor nytta av och jag kan varmt rekomendera Anna som Mental Tränare.
Min förhoppning är att vi framgent även ska kunna anlita Anna till fler unga ryttare i vår förening, Stannums Sportryttarförening.

Marie Ottosson
Mamma till Emma. 

Riesen i Väst - Vårlägret 2016, på Tånga Hed i Vårgårda.
Vi fick med oss många bra råd och tankar från Anna Beckmans föreläsning om Mental träning - en väldigt väl avvägd presentation som gav oss alla några råd på vägen, jättelyckat och uppskattades mycket.
Peter  Lind
Ordförande för Riesen i Väst 

Behöver du en mental tränare eller en coach?
Jag kan varmt rekommendera Anna Beckman, som är utbildad via Lars-Eric Uneståhl program. Lars-Eric har bland annat utbildat många elitidrottare och de har nått stora framgångar på det sättet som han använder sig av.
Anna är själv väldigt djur intresserad och vänder sig både till oss i hund och hästvärlden, som till företagare och privatpersoner.
Att gå en 10-veckors utbildning i mentalträning är något som vi alla skulle må otroligt bra av. Att stanna upp och lära oss HUR vi VILL tänka och HUR vi själva påverkar att det blir precis som vi vill ha det. Att känna sig positiv, glad och fylld av energi! 
Petra Plumridge 

Emma Ottosson
Stannums Sportryttarförening