Om mig:
Vägen till att bli Mental tränare, Coach samt Föreläsare har varit allt annat än spikrak och tur är väl det! Som nybakad student på 90-talet inledde jag yrkeskarriären som ridlärare och hästskötare sedan blev det hela  7 år på Liseberg följt av 12 fantastiska år på IKEA.

På IKEA startade jag som truckförare, jobbade flera år som avdelningschef och avslutade som stf försäljningschef.
Jag hade en positiv inställning, arbetade målmedvetet och förväntades göra en lysande karriär – när allt vände.
Egentligen var frågan aldrig om jag skulle gå in i väggen utan mer när det skulle ske. Kroppen sa ifrån allt tydligare. I samma takt blev jag allt bättre på bortförklaringar. Jag som var van vid att det mesta gick bra, stod plötsligt inför en avgörande kris. Jag sökte professio­nell hjälp och hittade sakta men säkert min väg tillbaka.

Mitt intresse för psykologi och människors beteenden, attityder och sätt att hantera och övervinna motgångar ökar för varje dag. Även insikten i hur stor del det handlar om vår egen Motivation och dess betydelse i allt vi gör. Min upplevelse är att det är just den pusselbiten, dvs motivationen som allt fler säger sig sakna när det kommer till att nå framgång, både i arbetslivet och i privatlivet.

Sedan 2016 har jag jobbat som Mental Coach.
Under de senaste åren 2018 och 2019  har kombinerat  det med att vara Klinikchef  för Distriktsveterinärerna i Stenungsund  & Lilla Edet , samt för Gränskontrollen i Göteborgshamn. 
Men då jag har haft svårt att få tiden att räcka till har jag nu valt att  helt gå tillbaka  och "bara" köra Mental Träning.  From 1 jan 2020 hittar ni mig nu i samma lokaler som  Nordic Wellness i Majorna. 
 
Mina utbildningar: 
Licensierad Mental Tränare -Skandinaviska Ledarhögskolan för Lars- Erik Uneståhl.
High Potential Programme - IKEA 
Personal Leadership - MT- Gruppen (Mia Törnblom)
Situational Leadership Programme - IKEA
International Coaching Certification - Skandinaviska Ledarhögskolan för Lars- Erik Uneståhl
Psykosyntes utbildning - Huma Nova 
Aspirant Leadership Programme- IKEA

//  Må så gott Anna Beckman